ДИЕТИ ЗА ОТСЛАБВАНЕ С ИНОВАЦИЯТА ID-ALG

ID-ALG Е ЕКСТРАКТ ОТ КАФЯВИ МОРСКИ ВОДОРАСЛИ, БОГАТИ НА ПОЛИФЕНОЛИ, МИКРОЕЛЕМЕНТИ И МИНЕРАЛИ.

Това е изключително ефективен комплекс за диети за отслабване!

ID-alG ™ действа като ограничава абсорбцията на мазнини и въглехидрати от храната, за да се контролира приема на калории. Резултатите са клинично доказани, като се предизвиква трайна загуба на тегло, свързана с намаляване на мастните депа. Бедрата и коремната област също изтъняват.

ID-alG потиска до 60% от ензимите, отговорни за абсорбцията на въглехидратите и мазнините от храната. Като не навлизат в организма, те се елиминират по естествен път, което трайно регулира калорийния прием. От друга страна, ID-alG ™ е богат на йод, който активира разграждането на резервните мазнини за производството на енергия, което благоприятства отслабването.

КЛИНИЧНО ДОКАЗАН ЕФЕКТ ВЪРХУ ЗАГУБАТА НА ТЕГЛО

Клинично проучване, проведено при 60 жени, които употребяват  400 mg на ден ID-alG за период от 2 месеца! Изследването потвърждава значителното намаляване на теглото,  без странични ефекти:  3 kg при жени с Индекс на телесна маса (BMI) равен или над 30! Тази загуба на тегло е още по-интересна, защото се отнася най-вече на мастни натрупвания. В резултат: 76% от потребителите на ID-alG, са убедени в ефективността му за отслабване!

Ето защо  STC Nutrition разраотват иновативна, хранителна добавка: KILLERCAL,  на базата на екстракт от ID-alG –  с кафяви водорасли, фибри от нопал и хром.

  • Екстрактът от  кафяви морски водорасли (Ascophyllum nodosum) традиционно се използва за отслабване. Доказано е, че потиска панкреатичните липази – ензимите, участващи в метаболизма и абсорбцията на мазнини. Мастните натрупвания намаляват, което води до общо отслабване.
  • С нопал също се абсорбират до 27% от мазнините и въглехидратите от храната, като по този начин се намалява  приема на калории.
  • Хромът засилва метабилизма на мазнините и въглехидратите.

Подобни постове